Skip to main content

Verduurzamen van gebouwen

We zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van gebouwen voor diverse zakelijke klanten, zoals vastgoedbeheerders, vve’s, makelaars en beleggers. Elk project begint met een grondige technische voorbereiding, waarbij we jouw behoeften, planning en budget bespreken. Vervolgens geven we advies over hoe het gebouw stap voor stap verduurzaamd kan worden, inclusief planning, investering en een inschatting van het toekomstige onderhoud.

Ons doel is om de beste kwaliteit te leveren binnen het beschikbare budget. Duurzaam bouwen en verbouwen doen we met name in de regio Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Beverwijk.

Neem contact op

Duurzaam huis bouwen en verbouwen

Wil je je huis verduurzamen? Wij denken met je mee van A tot Z. Onze aanpak bestaat onder andere uit isoleren, ventileren en het installeren van duurzame apparatuur.

Ook geven we extra aandacht aan het dichtmaken van kieren om te voorkomen dat warmte naar buiten gaat of koude lucht naar binnenkomt. Dit doen we allemaal uiteraard met circulaire en biobased materialen. We bieden een compleet pakket om jouw huis zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Voorbeelden van duurzaam bouwen

Particulier bouwproject Santpoort:

Particulier bouwproject Hoofddorp:

Particulier bouwproject Haarlem:

Wil je een huis of gebouw laten verduurzamen?

Samen bekijken we jouw opties. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in door te mailen, appen of bellen. We geven je graag persoonlijk advies.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?